joi, 16 februarie 2012

Castiga bani din sondaje de opinie

Castiga bani din sondaje

Iata o metoda foarte simpla si eficienta de a rotunji veniturile - foarte utila pentru mamici, someri sau orice persoana activa care, chiar daca alte activitati, doreste sa faca ceva extra. Tot ce ai nevoie este un computer functional si conexiune la internet.

Metoda de inscriere:

Intra si  inregistreaza  AICI:


astfel: selecteaza adresa de mai sus, dai copy cu tastele Ctrl si C apasate simultan apoi deschizi pagina web, pozitionezi cursorul in spatiul pentru adrese si apesi simultan tastele Ctrl si V adica dai Paste.
Pentru inceput scrie datele tale pentru inregistrare. La inregistrare primesti 3 dolari si ai la dispozitie in fiecare zi cate 4 chestionare - surveys - cu cateva intrebari din domeniul asigurarilor. Dai click pe SURVEY apoi click pe Survey I apoi Survey II apoi Survey III apoi Survey IV. Dupa ce raspunzi la intrebari dai OK dupa fiecare intrebare si la terminarea unui survey primesti 5 $. Zilnic 4 surveys inseamna 20 $. Acesta este minimul de dolari pe zi.

Este inportant ca de fiecare data cand intri pe site sa treci la adresa linku-ul de mai sus - este adresa ta de logare.

Daca vrei sa castigi mai mult, posteaza link-ul de pe afiliate program undeva unde este trafic iar fiecare persoana care se va inregistra pe baza link-ului tau iti va aduce 5 dolari plus 15% din activitatea ta zilnica.

Banii ii poti scoate atunci cand faci 600 dolari, pe care ii poti face in 2 saptamani daca doresti, iti ia doar 25 minute pe zi.

Pentru orice informatii suplimenare trimiteti mail la investitiezero@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu