sâmbătă, 4 februarie 2012

4 Idei de Afaceri Simplu de pus in Practica


Oricat ar parea de imposibil sau nereal pentru unii, exista foarte multe idei de afaceri ce pot fi incepute fara nici o investitie initiala, adica, pe intelesul tuturor, fara niciun ban. Daca te numeri printre cei care au nevoie de bani ca sa faci alti bani, acest articol s-ar putea sa ti se para destul de interesant.
Dar sa nu ne lungim prea mult, iata doar cateva dintre ideile de afaceri ce pot fi demarate fara investitie.

Afacere online

Poti crea un site sau un blog pe o platforma gratuita de ex. Blogger, , pui continut important (de valoare), il promovezi si apoi il monetizezi cu Google Adsense,AdHitz,Clicksor sau alt provider de publicitate.

Reciclarea materialelor

A fost si va ramane o afacere de viitor. Economia de materiale si grija pentru mediu fac din materialele reciclabile o marfa in jurul careia se pot dezvolta mai multe tipuri de afaceri. Pet-urile, fierul vechi, dozele de metal ale bauturilor racoritoare, aparatura defecta ori uzata, pot fi materie prima pentru noi tipuri de mobilier si chiar materiale de constructii inovatoare sau le puteti strange pentru a le vinde catre centrele de colectare.

Prestari servicii

Nu ai nevoie de bani pentru a incepe sa-ti vinzi servicii. Ai putea sa-ti vinzi serviciile de instalator, de expert in amenajari interioare, de webdesigner, croitor, babysitter, ursitoare, clown, zidar, meditator si multe altele. Iti faci reclama in ziarul local de mica publicitate sau pe internet.

Servicii de transport local

Daca detineti o dubita puteti demara o afacere bazata pe servicii de transport destinate persoanelor care se muta sau care pur si simplu au nevoie de o masina pentru a duce sau a aduce diverse obiecte. Va puteti face reclama in ziarele locale sau prin afise stradale sau va puteti face o pagina de internet pe o platforma gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu